I mångt och mycket kan man tycka vad man vill om att vara fåfäng bara för att man bryr sig om sitt utseende. Jag har alltid bejakat hur jag ser ut och att jag mina känslor kring detta – speciellt mitt hår. Jag går till frisören regelbundet och så fort något dyker upp vill jag få det åtgärdat och till fixat. Jag hade när jag var yngre problem med mitt hår och efter en cancer operation tappade jag mycket hår och fick ett dramatiskt håravfall. I vissa situationer tänkte jag att kanske en hårtransplantation var rätt för mig men nu så här efteråt tycker jag det var bra att jag inte gjorde något ingrepp. Hårlaser fungerade mycket bra för mig och gav mig en stor del av håret tillbaka långt snabbare än om jag bara slutat med kemoterapin och låter naturen ha sin gilla gång med mitt hår och min frisyr.

Comments are closed.