International Hair Studio Oslo är ett exempel på företag som finns på flera andra ställen i Europa. Denna etablering har gjorts möjlig då bolaget har en behandlingsmetodik som lämpar sig väl för de personer som har problem med håravfall eller tunt hår.

International Hair Studio Oslo har funnits nu i fem år och blivit ett av de mest erkända företagen i hårbranschen. De har haft kontor i Oslo under flera år och har en stor mängd nöjda kunder som nyttjar tjänsten Step by Step men också hårlaser behandlingar. International Hair Studio Oslo befinner sig i lokaler som ligger centralt i Oslo och det är lätt att hitta hit med spårvagn eller buss.

Nyligen anställde också International Hair Studio Oslo en extra stylist för att ge extra god service till alla hårkunder som utnyttjar tjänsten Step by Step.

International Hair Studio Oslo hyr dessutom ut laser hjälmar för behandling av håravfall, hos både män och kvinnor, så att man kan sitta hemma i lugn och ro och genomföra sina behandlingar med lika hög kvalitet som på en klinik.

 

Comments are closed.