I Sverige finns det många bolag som jobbar med människor som har någon typ av problem med sina hår. Frisörer och skönhetssalonger eller mer strikt läkarkliniker. Antingen kan man ha problem med manligt håravfall och vill ha lite tjockare hår med hjälp av en enkel lösning som löshår som man sätter fast i håret med kammar eller flätor. Den lösningen är bra eftersom att man kan ta ut löshåret på kvällen för att låta håret vila under natten så att de tunna hårstrån som ändå finns där kan få vara kvar utan att gå av. Men om man har tunt glest hår då blir det i värsta fall så att man måste raka av sig allt hår för att sedan limma på hår som kommer sitta där ungefär för alltid. Men tyvärr passar inte modellen med löshår på män – det skulle konstigt ut så det räcker och blir över.

Comments are closed.