admin

Julen verkar handla bara om smink

Julen är här – nästan i alla fall. Inget väder som kan bekräfta det men titta man i kalendern så ser man att det snart är dags för tomten att komma. Förra året vid denna tidpunkt lös naturen i en fantastisk vintrig skrud, det knarrade när man gick ut och det var enfröjd att sitta i fönstret inomhus och bara stirra ut i vinterlandskapet. Men som sagt, i år är det annat – regn och mörker, översvämningar och extra helljus för att bryta igenom det absorberande mörkret. Inte vill man gå ut egentligen utan det blir mycket surfande på datorn för alla inom familjen. Julklappar på internet verkar vara en given vinnare i dag och de senaste veckorna formligen rasar det in nyhetsbrev från diverse firmor. Man undrar verkligen var de fått tag på alla emailadresser. Smink och makeup verkar vara några bolag som kapat till sig stora register. Det kommer dagligen förslag på den bästa krämen eller på det bästa sminket eller ett läppglans till tomten eller kanske från tomten. Vilken kommers men det är bra när vädret är som det är.

Comments are closed.