Skönhetsindustrin är en miljardindustri – ingen som helst tvekan om att väldigt många företag och människor försöker tjäna pengar på att sälja på de som vill se bättre ut – ny produkter eller tjänster som skall leda till ett lyckligare liv eller ett bättre självförtroende. Mycket av plastikkirurgin inom skönhets industrin handlar om bröst. Det finns i dag gott om kvinnor och yngre flickor som opererat brösten för att få dom lite större eller kanske en annan form på dem. Att genomgå en bröstförstoring om dom upplevs som för små är det absolut vanligaste sceneriet även om det finns otaliga andra skäl till ett ingrepp. Kan ju vara att brösten eller rättare sagt kroppen börjar bli äldre med mer häng som följd. Eller så kan det vara ett resultat av graviditet som vill åtgärdas – ja det finns helt enkelt oräkneliga orsaker och förklaringar till varför kvinnor vill ha en större byst.

 

Comments are closed.